Zij worden ingeënt, onderzocht en gechipt volgens schema. Daarbij moet voor ogen worden gehouden dat hoe streng de selectie ook, de uitkomst niet altijd dat is waarop berekend is. Cane betekent hond en Corso is, zo neemt men aan, een verbastering van het Griekse woord Cortos, dat binnenhofbescherming betekent. De mate waarin een Cane Corso in staat was zijn taken uit te voeren bepaalde of het dier geschikt was om verder mee te fokken. Er komt een pup in huis, hoe bereiden we ons goed voor? De voorhand is fors en overschrijdt het niveau van de achterhand. De pups worden bij ons vanaf het begin goed gesocialiseerd.

Kleur: zwart, loodgrijs, leisteen, lichtrood (formentino), donkerrood, gestreept. Allereerst is belangrijk te weten wat de geschiedenis is van de Cane Corso. Het fokken gebeurd nu met een hobbymatige insteek. Een Cane Corso was een gebruikershond met verschillende kwaliteiten die u ook terugziet in de nageslachten. We merken dat er nogal onduidelijkheid is over hoe met bepaalde punten moet worden omgegaan. De tekst is beschikbaar onder de licentie. De rug is recht, zeer gespierd en gespannen, de lende is kort en solide, de achterhand is lang en breed, licht schuin aflopend. Na inmiddels 20 jaar te fokken met de Cane Corso is de nodige ervaring opgedaan. Informatie en tips voor (aankomende) puppybezitters.

9 van de 10 "gedragsproblemen" worden veroorzaakt en gestimuleerd door de eigenaar zelf, al dan niet door onkunde of onwetendheid. In het verleden baseerde men de selectie van Cane corso’s met name op het karakter. Deze nemen wij dus ook altijd mee in onze selecties. Het karakter van de Cane Corso. nemen van te voren zodat we een afspraak kunnen maken om zo voldoende tijd voor u vrij te maken. De huid is dik en sluit strak aan op de onderliggende lagen. De neus is groot en zwart met wijde, open neusgaten en loopt parallel met de neusrug. Proper training and socialization are essential for all cane corsos.

Hierin zie je veel verschillen van mening, methodes en ervaringen. De schedel is breed bij de jukbeenderen: de breedte is gelijk aan of groter dan de lengte van de schedel. De Cane Corso (u spreekt dit uit als: “kaane korso”) is van oorsprong een Italiaans hondenras. Dit zeker met betrekking tot het terugdringen en stabiliseren van de vererving van HD. Deze nemen wij dus ook altijd mee in onze selecties.

Wij verzoeken u wel om even contact met ons op te. Het fokken gebeurd nu met een hobbymatige insteek. Genetica is geen voorspelling maar een verwachting en geeft dus geen 100% garantie. De Cane Corso . Belangrijke proporties: de lengte van het hoofd bereikt 36% van de. We are Cane Corso Rescue, Inc. HET VERLEDEN.

Foto´s en tekst mogen niet zonder toestemming worden gedeeld, gekopieerd of  worden opgeslagen, zij zijn eigendom van Campo di Cavallo. In de loop van de jaren zijn ons veel Cane Corso´s gepasseerd.

With a natural aversion to strangers and a tendency to be territorial, you must be diligent and consistent while training. A Cane Corso is best adopted by a person who is familiar with dog training rather than a first-time owner. In actie wordt de staart geheven, maar nooit recht omhoog gedragen. Dit laatste is waaruit wij u onze informatie geven. De cane corso is een grote, krachtige hond, die duidelijk Molosserachtige trekken heeft. Hals: sterk, nogal droog, gespierd, even lang als het hoofd.

Opvoeding en gedrag zijn twee punten waar veel over te zeggen valt. De Cane Corso een gebruikershond was en voor verschillende doeleinden werd ingezet, - waak en verdedigingshond van erf, huis en / of kudde, - jachthond op onder andere wilde zwijnen en dassen, - Herder en drijfhond voor schapen, geiten, koeien, varkens en soms paarden. Luciana, Esparta,Jale, Revi, Life, Karma en Ivy zitten binnen, Bibi is onze waakhond en leeft buiten waar zij afgewisseld verblijft in de kennel of in de buitenren, regelmatig met de … Snuit: duidelijk kort ten opzichte van de schedel (verhouding: schedel 66%, snuit 34%), zeer sterk, met uitgesproken vierkante, platte voorkant van het hoofd en gelijke verhoudingen aan de zijkanten van het hoofd, even lang als hoog. Fokken vereist een lange termijnvisie om stapsgewijs tot datgene te komen waarnaar uiteindelijk gestreefd wordt.Ook ik ben in de beginfase geconfronteerd met gezondheidsproblemen binnen het ras. Ogen: middelgroot, ovaal van vorm, naar voren geplaatst en licht uitpuilend. Wie is er niet gelijk verkocht bij het zien van puppy's!

De Cane Corso een gebruikershond was en voor verschillende doeleinden werd ingezet. Voorste ledematen: de schouder is lang, schuin en zeer gespierd. Romp: de romp is sterk gebouwd, maar niet gedrongen. Daarbij moet voor ogen worden gehouden dat hoe streng de selectie ook, de uitkomst niet altijd dat is waarop berekend is.

Oren: driehoekig, hangend, met brede inplant, hoog geplaatst boven de jukbeenboog. In Italië worden de oren gecoupeerd tot korte driehoek.

Zichtbare plooi middenvoor. Hij heeft een brede kop. Op dit moment delen wij ons leven met 8 Cane Corso's. Herplaatsing Cane Corso: Deze site is bedoeld voor het plaatsen van Cane Corso`s die een nieuw thuis zoeken. About Us Cane Corso Rescue Our mission is to place each dog or puppy into the best “forever home” possible, as well as help educate members and non-members alike about the ownership of this fine breed. Deze pagina is voor het laatst bewerkt op 16 okt 2020 om 06:47. Wij zullen u altijd zo goed mogelijk hierin adviseren maar vergeet niet dat elke Cane Corso een individu is, baas / Cane Corso verhouding en opvoeding een grote rol spelen.

Gewelfd voorhoofd met een goed gemarkeerde stop, die naar het achterhoofd tamelijk vlak wordt. Kleur van de iris zo donker mogelijk, afhankelijk van de kleur van de vacht. Ook al zult u ze niet voor deze doeleinden willen gaan gebruiken, hun unieke karaktereigenschappen zijn wel aan nageslachten doorgegeven en u zult hiermee te maken krijgen. Brede en forse bovenkaak, nogal gebogen. Een Cane Corso was een gebruikershond met verschillende kwaliteiten die u ook terugziet in de nageslachten. Intelligente en waakse blik. Genetica is geen voorspelling maar een verwachting en geeft dus geen 100% garantie. Herplaatsing Cane Corso: heeft 3.461 leden. De oren zijn hoog ingeplant, driehoekig en hangend. Maar met geleidelijke selectie hebben wij een sterke verbetering van de gezondheid kunnen bereiken in de door ons gefokte Cane Corso´s. Wij staan voor het fokken van rastypische Cane Corso´s in uiterlijk en karakter maar waarbij gezondheid altijd voorop staat. Maar met geleidelijke selectie hebben wij een sterke verbetering van de gezondheid kunnen bereiken in de door ons gefokte Cane Corso´s. Verder bent u van harte welkom voor een bezoekje aan onze kennel. De lichtrode exemplaren hebben een donker masker. De opperarm is sterk, de onderarm recht en zeer sterk. Het profiel van de neusrug is recht. Foto´s en tekst mogen niet zonder toestemming worden gedeeld, gekopieerd of  worden opgeslagen, zij zijn eigendom van Campo di Cavallo, gezondheid, karakter, uiterlijk en kleur, maar dan ook in deze volgorde. Na inmiddels 20 jaar te fokken met de Cane Corso is de nodige ervaring opgedaan. Indien je zelf een hond plaatst gelieve zoveel mogelijk info te geven over je hond. Het been is droog en sterk, de enkel matig gehoekt, middenvoetsbeentjes dik en droog. Gewicht: reu van 42 tot 55 kilogram, teef van 38 tot 45 kilogram. Achterste ledematen: bovenbeen is lang, breed en achterwaarts gewelfd.

En hebben wij eigenaren kunnen begeleiden met hun `problemen`. Verschijning: middelgrote hond, fors, sterk doch elegant gebouwd, droog met sterke, lange spieren. En wij willen hier onze visie op geven aan de hand van verschillende onderwerpen.

De staart is hoog ingeplant, breed bij de inplant. De bovenlippen, licht loshangend, bedekken de onderkaak zodanig, dat het onderste deel van het profiel gedomineerd wordt door de lippen. Kop: breed, typisch Molosserachtig, de bovenste lengte-assen van de schedel en van de vang lopen grotendeels gelijk. Zwarte Russische terriër, https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Cane_corso&oldid=57338405, Wikipedia:Lokale afbeelding anders dan op Wikidata, Wikipedia:Artikel mist tijdsaanduiding sinds oktober 2020, Wikipedia:Commonscat met lokaal zelfde link als op Wikidata, Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen. En dat maakt tevens duidelijk waarvoor de hond ooit bedoeld was: als bewaker van het landgoed en bescherming van vee tegen wolven en veedieven. De voeten zijn iets minder compact dan de voorvoeten. De vacht bestaat in verschillende kleuren van zwart, grijstonen, lichtgrijs, rood, donkergrijs en gestroomd. Wij maken gebruik van een koopovereenkomst en stellen het op prijs als u ons op de hoogte houd van de ontwikkelingen van uw Cane Corso. geschiedenis, karakter, opvoeding en het gedrag hangen met elkaar samen. Deze groep is niet bedoelt voor commerciële doeleinden, dus nesten van fokkers worden niet gedoogd. The National Cane Corso Rescue in the United States.Shannon Hurn Wife, Stag Arms Upper, A Man Like Putin, Mack Midliner Renault Engine Specs, Unallowed Or Disallowed, Adobe Id And Password Crack, Skyrizi Commercial Actors, Hippie Cat Names, Is Nona Gaye Married, Melanie Martinez Audio, Kingdom Hearts Birth By Sleep Neverland Treasure Chest Locations Terra, Escape Game 50 Rooms 1 Level 39, How To Deadhead Bulbine, Ballin' (country Version), Planet Zoo Franchise Name Generator, Cuban National Anthem Mp3, Lamy M66 Refill Alternative, Guy Name Meaning Hebrew, Index Of Central Intelligence Movie, Xylophone Keyboard Layout, Dog Calming Treats Overdose, Simsbury Patch Honor Roll, Hamricks Ladies Tops, Hyundai Elantra Sport Mode, 2013 Nissan Rogue Axle Nut Torque, Michael Rice Utz, Copy And Paste Text Borders, Wheezy Outta Here Tag Songs, Bunny Captions For Instagram Halloween, Flac File Size Per Minute, Parasol Mushroom Soup, Baby Yoda Quarantine Meme, Ryder Employee Discounts, Easiest Test Ever (only Idiots Fail), I Am Not Your Perfect Mexican Daughter Discussion Questions, Not So Newlywed Game Questions, Dark Souls Ascension Mod, 御坂美琴 22巻 死亡, Dire Allah Y Rahmo, Nj Dmv Inspection Exemption, Maddie Dcc Point, Covfefe Coffee Shop Rockland Maine, Albino Mallard Drake, Mp5 Gas Mask Size Chart, Dcuo Atlantean Royal Guard Renown, Bad News For Tourists In Thailand, Blender Move Origin Point, Fabrica De Macetas De Talavera, Yum Dinger Mold, Bombing Missions Ww2, Ben Sliney Bio, The Ethnic Theory Of Plane Crashes Pdf, Will There Be A Dance Academy Movie 2, Best Rom Hacks, Gmod Mod Shop, Phil Mogg Brighton House, Guilty With Explanation Speeding Ticket, Awoken 2020 Movie, Dexcom G6 Cost Uk, Suga Book Recommendations, Clothing Brand With Upside Down Triangle Logo, National Divorce Day 2021, Trap Houses Near Me, Diamond Platnumz Mp3, Kairy Lopez Age, Arcanist 5e Unearthed Arcana, Examples Of Bad News Articles, Superior Provider Login, When Firefighters Are Caught Up In A Violent Incident They Become,